ARSIS ?e????? ?e?et?t??? ?atas?e?ast??? ?ta??e?a

ARSIS

 • ARSIS

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Η άριστη τεχνογνωσία μαζί με την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, είχε σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που την κατέστησαν γνωστή στο χώρο, όπως:

  • η απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους»

  • η εργονομία των χώρων

  • η αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε διαμέρισμα χωριστά

  • η ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου

  • η aftersales δυναμική των κατασκευών

  • η συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων

 • ARSIS

  ΤΟΜΕΙΣ

  Με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού, έχει υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών και συνεχίζει την επιτυχημένη δραστηριότητά της, με κατασκευές και πωλήσεις κατοικιών, ιδιωτικά έργα, ανακαινίσεις παντός τύπου και υπηρεσίες τεχνικού - κατασκευαστικού τομέα, όπως Άδειες – Μελέτες και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών.

 • ARSIS

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ

  Η τεχνική, μελετητική, κατασκευαστική εταιρεία ARSIS, κλείνοντας 20 χρόνια πορείας στο χώρο, καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα κατασκευών έργων, κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής, με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, τη βοήθησε να αποκτήσει υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών.

  Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο, η ARSIS όλα αυτά τα χρόνια, σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα, που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πελάτη της.

 • ARSIS

  ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

  Η ARSIS έχει πάντα γνώμονα τόσο τη βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών της όσο και το σεβασμό στο περιβάλλον. Με κατασκευές βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δίνει έμφαση στον περιβαλλοντικό προσανατολισμό, όπως και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

  Η ARSIS συμμετέχει στις εξελίξεις του χώρου και δηλώνει παρούσα με το βλέμμα μπροστά!

loadmore

ARchitectural Superiority Innovative Structures

ΝΕΑ

Νέα οικοδομή – Κορυτσάς 20 και Ιωαννίνων Γλυφάδα Αθήνα

3 Οροφοδιαμερίσματα των 108τ.μ. Μία κατασκευή από την ARSIS αντισεισμικά θωρακισμένη, υψηλή ενεργειακή κλάση και φιλική προς το περιβάλλον

Ιαν 29 2020 Blog 3692

Νέο έργο – Ψαρών 13 στην Ηλιούπολη Αθήνα

4 Οροφοδιαμερίσματα 83τ.μ& 109τ.μ. Μία κατασκευή από την ARSIS αντισεισμικά θωρακισμένη, υψηλή ενεργειακή κλάση και φιλική προς το περιβάλλον

Ιαν 02 2020 Blog 3739

Νέο κτίριο – Κοραή 32 στην Ηλιούπολη Αθήνα

4 Οροφοδιαμερίσματα 60 τ.μ & 85τ.μ. Μία κατασκευή από την ARSIS αντισεισμικά θωρακισμένη, υψηλή ενεργειακή κλάση και φιλική προς το περιβάλλον

Σεπ 06 2019 Blog 4031

Νέο κτίριο – Κολχίδος 25 Ελληνικό Αθήνα

5 Οροφοδιαμερίσματα 90 τ.μ & 111τ.μ. Μία κατασκευή από την ARSIS αντισεισμικά θωρακισμένη, υψηλή ενεργειακή κλάση και φιλική προς το περιβάλλον

Νοε 14 2018 Blog 3243

Νέο κτίριο Χρυσοστόμου Σμύρνης 27 και Θησέως Ηλιούπολη

Το νέο μας κτίριο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης 27 & Θησέως στην Ηλιούπολη κοντά στην πλατεία Κανάρια. Περιλαμβάνει τέσσερις κατοικίες, από μία σε κάθε όροφο και είναι όλες πλήρως ανεξάρτητες και ενεργειακά αυτόνομες.

Οκτ 27 2017 Blog 6177

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφόρηση, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

 

-

Tηλ: 210 9734227, 210 9767247
Fax: 210 9734224

-

Καλαβρύτων 6, Ηλιούπολη, 163 46, Αθήνα